Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη με αξιόπιστα και “έξυπνα” μοτέρ γκαραζόπορτας.

Τα μοτέρ γκαραζόπορτας ακολουθούν την προηγμένη τεχνολογία της εποχής. Διαθέτουν έξυπνες λειτουργίες και ταυτόχρονα, ασφάλεια στη χρήση τους.

Διαθέτουμε μοτέρ για:

  • Για οικιακούς χώρους γκαράζ και επαγγελματικές εισόδους.
  • Για χρήση χαμηλή, εντατική ή ακόμα και 100% λειτουργία.

Μοτέρ γκαραζόπορτας: Πώς επιλέγω το καταλληλότερο;

Επιλέξτε το κατάλληλο μοτέρ γκαραζόπορτας βάσει του μεγέθους της γκαραζόπορτας (πλάτος Χ ύψος), το βάρος και τη συχνότητα χρήσης.

Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στα ηλεκτρονικά των μοτέρ.

Τα επώνυμα και αξιόπιστα μοτέρ γκαραζόπορτας συνοδεύονται από πλακέτες, δέκτες και χειριστήρια τής κάθε κατασκευάστριας εταιρείας για να προσφέρουν τις απόλυτες λειτουργίες και αποδόσεις για τις οποίες κατασκευάστηκαν να κάνουν.

Μοτέρ γκαραζόπορτας: Συρόμενα

Δείτε ΟΛΑ τα Συρόμενα Μοτέρ Γκαραζόπορτας

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα συρόμενων μοτέρ για γκαραζόπορτες από μεγάλους, επώνυμους Ευρωπαϊκούς Οίκους, για αξιόπιστη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής:

  • Ηλεκτρομηχανικά συρόμενα μοτέρ για γκαραζόπορτες 230V για οικιακή χρήση
  • Συρόμενα μοτέρ για γκαραζόπορτες με λειτουργία κινητήρα στα 24V για συχνή οικιακή χρήση και ενσωματωμένο σύστημα αναγνώρισης εμποδίου
  • Υδραυλικά συρόμενα μοτέρ για γκαραζόπορτες για μεγάλες γκαραζόπορτες με ελαφριά ή βαριά επαγγελματική χρήση έως και 100%

Δείτε ΟΛΑ τα Συρόμενα Μοτέρ Γκαραζόπορτας

Μοτέρ γκαραζόπορτας: Ανοιγόμενα

Δείτε ΟΛΑ τα Ανοιγόμενα Μοτέρ Γκαραζόπορτας

Τα μοτέρ γκαραζόπορτας για ανοιγόμενες πόρτες είναι σε διάφορες μορφές και μοντέλα ανάλογα με το είδος, το μέγεθος και τη χρήση της γκαραζόπορτας:

  • Γραμμωτοί μηχανισμοί (μπράτσα) σε έκδοση 230V & 24V, ηλεκτρομηχανικά για οικιακή χρήση και υδραυλικά για βιομηχανική χρήση.
  • Αρθρωτοί μηχανισμοί (με σπαστούς βραχίονες) σε 230V & 24V για μεγάλες οικιακές γκαραζόπορτες με συχνή χρήση λειτουργίας.
  • Ενδοδαπέδιοι (υποδαπέδιοι) μηχανισμοί σε έκδοση 230V & 24V για μεγάλες και βαριές γκαραζόπορτες με μεγάλη χρήση λειτουργίας. Τα μεγάλα πλεονεκτήματα των μηχανισμών αυτών είναι η δυνατότητα ανοίγματος των φύλλων έως 180 μοίρες και επίσης δεν είναι ορατοί επάνω στην γκαραζόπορτα, αφού η εγκατάστασή τους γίνεται μέσα στο έδαφος.

Δείτε ΟΛΑ τα Ανοιγόμενα Μοτέρ Γκαραζόπορτας

Μοτέρ γκαραζόπορτας οροφής: Σπαστή ή μονοκόμματη

Δείτε ΟΛΑ τα Μοτέρ Γκαραζόπορτας οροφής

Τα μοτέρ αυτά τοποθετούνται στην οροφή γι’ αυτό και χαρακτηρίζονται ως “μοτέρ οροφής”.

Διαθέτουν οδηγό οροφής με ιμάντα ή αλυσίδα.

Έρχονται σε έκδοση 24V προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια με αντιστροφή της γκαραζόπορτας σε περίπτωση εμποδίου.

Έχουν αθόρυβη και ομαλή κίνηση.

Το μοντέλο επιλέγεται βάσει του μεγέθους της γκαραζόπορτας οροφής και της χρήσης, δηλαδή εάν προορίζεται για χρήση ατομικού γκαράζ ή για χρήση σε γκαραζόπορτα πολυκατοικίας.

Δείτε ΟΛΑ τα Μοτέρ Γκαραζόπορτας οροφής

Βιομηχανικά μοτέρ

Δείτε ΟΛΑ τα Βιομηχανικά Μοτέρ

Τα βιομηχανικά μοτέρ είναι κατάλληλα για βιομηχανικά ρολά και βιομηχανικές πολύσπαστες πόρτες οροφής. Τοποθετούνται στο πλάι του άξονα και η απασφάλισή τους γίνεται με σύστημα αλυσίδας.

Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, χαμηλή απαίτηση συντήρησης, προσφέροντας μεγάλη χρήση λειτουργίας έως και 100% ανάλογα το μοντέλο.

Δείτε ΟΛΑ τα Βιομηχανικά Μοτέρ