Έλεγχος πρόσβασης

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης συνδέονται σε όλους τους μηχανισμούς γκαραζόπορτας και αφορούν τον έλεγχο και τον τρόπο εισόδου και εξόδου των οχημάτων από ένα χώρο.

Πώς επιλέγουμε το καταλληλότερο σύστημα ελέγχου πρόσβασης;

Βάσει την ανάγκη ελέγχου του χώρου, το πλήθος των οχημάτων και τον τρόπο που θέλουμε να χειριστούμε την γκαραζόπορτα.

Σύστημα καρταναγνώστη

ΚαρταναγνώστηςΚαρταναγνώστης

Το σύστημα λειτουργεί με έναν καρταναγνώστη κατά την είσοδο, έναν καρταναγνώστη κατά την έξοδο και με μαγνητικές κάρτες.

Πλησιάζοντας τη μαγνητική κάρτα στη συσκευή του καρταναγνώστη, αυτός διαβάζει την κάρτα και αμέσως δίνεται η εντολή, μέσω πίνακα ελέγχου του μηχανισμού, να ανοίξει ή να κλείσει η γκαραζόπορτα.

Καρταναγνώστης

Ο καρταναγνώστης μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με επαγωγικό βρόγχο, δηλαδή είσοδος με επίδειξη της κάρτας στον καρταναγνώστη και αυτόματη έξοδος με τον βρόγχο, χωρίς να χρειάζεται η κάρτα.

Επαγωγικός (μαγνητικός) βρόγχος

Ο μαγνητικός βόγχος προσφέρει αυτόματη έξοδο των οχημάτων από το πάρκινγκ. Το ειδικό καλώδιο τοποθετείται στο έδαφος σε σχήμα παραλληλόγραμμου και καλύπτεται. Πλησιάζοντας το όχημα πάνω από το χώρο του καλωδίου, το μεταλλικό αντικείμενο αναγνωρίζεται και η συσκευή δίνει εντολή στην γκαραζόπορτα να ανοίξει.

Καρταναγνώστης

Ο επαγωγικός βρόγχος μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με όλα τα συστήματα πρόσβασης, όπως:

  • Είσοδος με σύστημα καρταναγνώστη, έξοδος με βρόγχο.
  • Είσοδος με πληκτρολόγιο, έξοδος με βρόγχο κ.λπ..

Διέλευση τύπου διοδίων – Σύστημα Passy με πομποδέκτες

Καρταναγνώστης

Ο πομπός Passy τοποθετείται στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και πλησιάζοντας το όχημα την κεραία του συστήματος, η γκαραζόπορτα ανοίγει αυτόματα.

Καρταναγνώστης

Είναι ένα πολύ εύχρηστο σύστημα που επιτρέπει την είσοδο μόνο σε οχήματα που είναι εφοδιασμένα με τους πομπούς.

Καρταναγνώστης – Πληκτρολόγιο

Η συσκευή DIGIPRO είναι ταυτόχρονα και καρταναγνώστης και πληκτρολόγιο. Τοποθετείται πάνω σε ειδικά διαμορφωμένο κολωνάκι με σκέπαστρο, μορφής Γ, ώστε να υπάρχει εύκολη πρόσβαση από τον οδηγό του οχήματος για την πληκτρολόγηση του κωδικού ή για την επίδειξη της μαγνητικής κάρτας.

ΚαρταναγνώστηςΚαρταναγνώστης

Είναι μεταλλικό με πλήρη στεγανοποίηση του ηλεκτρονικού κυκλώματος. Διαθέτει φωτιζόμενα πλήκτρα για καλύτερη χρήση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η διέλευση του οχήματος γίνεται απλά με την πληκτρολόγηση κωδικού. Έχει χωρητικότητα εγγραφής έως 1000 κωδικούς/μαγνητικές κάρτες ή μαγνητικά μπρελόκ.

Ενδοεπικοινωνία INTERCOM

Το σύστημα ενδοεπικοινωνίας αποτελείται από επίπεδη έγχρωμη οθόνη 7” και μία εξωτερική συσκευή με κάμερα και πλήκτρο κλήσης.

Καρταναγνώστης

Είναι τεχνολογίας BUS για σύνδεση με 2 καλώδια χωρίς πολικότητα.

Μπορεί να συνδεθεί σε όλους τους ηλεκτρονικούς πίνακες και σε όλους τους τύπους γκαραζόπορτας.

Είναι ιδανικό για επαγγελματικές και οικιακές εισόδους.

Η εξωτερική κάμερα λειτουργεί ακόμα και εάν δεν πατηθεί το κουμπί της κλήσης, δίνοντας τη δυνατότητα να ελέγχετε τον εξωτερικό χώρο στη σημείο της γκαραζόπορτας, έχοντας υψηλή ευκρίνεια ακόμα και τη νύχτα.

Σύστημα πρόσβασης GSM

Ο χειρισμός της γκαραζόπορτας γίνεται με μια δωρεάν κλήση από κινητό ή σταθερό τηλέφωνο με δωρεάν κλήση. Ως εξουσιοδοτημένος χρήστης, απλά καλέστε από το τηλέφωνό σας, τον αριθμό της κάρτας SIM του συστήματος GSM. Στην περίπτωση που η κλήση γίνει από μη εξουσιοδοτημένο χρήση, η κλήση απορρίπτεται.

Καρταναγνώστης

  • Είναι κατάλληλο για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους.
  • Δυνατότητα καταχώρησης έως 200 τηλεφωνικών αριθμών.
  • Πολύ εύκολο στη χρήση του.

Διακόπτες μπουτόν – κλειδοδιακόπτες

Καρταναγνώστης

  • Ο απλός διακόπτης-μπουτόν τοποθετείται μέσα στο χώρο πχ σε φυλάκειο ή reception, για εντολή λειτουργίας της γκαραζόπορτας από απόσταση.
  • Ο κλειδοδιακόπτης διαθέτει κλειδί που περιστρέφεται και δίνει την εντολή ανοίγματος ή κλεισίματος της γκαραζόπορτας χωρίς να απαιτείται η χρήση τηλεχειριστηρίου.

Φανάρια ρύθμισης κυκλοφορίας

Ρυθμίζουν την πρόσβαση με φώτα Led πράσινο-κόκκινο.

Φανάρια εςλέγχου κυκλοφορίας

Ιδανικά συνδέονται κυρίως σε μπάρες ελέγχου για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά την είσοδο και την έξοδο.