Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη με αξιόπιστους και “έξυπνους” μηχανισμούς.

Τα μοτέρ για γκαραζόπορτες, τώρα πια, ακολουθούν την προηγμένη τεχνολογία της εποχής. Διαθέτουν έξυπνες λειτουργίες και ταυτόχρονα την ασφάλεια στη χρήση τους.

Διαθέτουμε μοτέρ για:

  • Για οικιακούς χώρους γκαράζ και επαγγελματικές εισόδους.
  • Για χρήση χαμηλή, εντατική ή ακόμα και 100% λειτουργία.

Βάσει του μεγέθους της γκαραζόπορτας (πλάτος Χ ύψος), το βάρος και τη συχνότητα χρήσης.

Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στα ηλεκτρονικά των μηχανισμών.

Οι επώνυμοι και αξιόπιστοι μηχανισμοί συνοδεύονται από πλακέτες, δέκτες και χειριστήρια τής κάθε κατασκευάστριας εταιρείας για να προσφέρουν τις απόλυτες λειτουργίες και αποδόσεις για τις οποίες κατασκευάστηκαν να κάνουν.

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα συρόμενων μοτέρ από μεγάλους, επώνυμους Ευρωπαϊκούς Οίκους, για αξιόπιστη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής:

  • Ηλεκτρομηχανικά συρόμενα μοτέρ 230V για οικιακή χρήση
  • Συρόμενα μοτέρ με λειτουργία κινητήρα στα 24V για συχνή οικιακή χρήση και ενσωματωμένο σύστημα αναγνώρισης εμποδίου
  • Υδραυλικά συρόμενα μοτέρ για μεγάλες γκαραζόπορτες με ελαφριά ή βαριά επαγγελματική χρήση έως και 100%

Οι μηχανισμοί για τις ανοιγόμενες γκαραζόπορτες είναι σε διάφορες μορφές και μοντέλα ανάλογα με το είδος, το μέγεθος και τη χρήση της γκαραζόπορτας:

  • Γραμμωτοί μηχανισμοί (μπράτσα) σε έκδοση 230V & 24V, ηλεκτρομηχανικά για οικιακή χρήση και υδραυλικά για βιομηχανική χρήση.
  • Αρθρωτοί μηχανισμοί (με σπαστούς βραχίονες) σε 230V & 24V για μεγάλες οικιακές γκαραζόπορτες με συχνή χρήση λειτουργίας.
  • Ενδοδαπέδιοι (υποδαπέδιοι) μηχανισμοί σε έκδοση 230V & 24V για μεγάλες και βαριές γκαραζόπορτες με μεγάλη χρήση λειτουργίας. Τα μεγάλα πλεονεκτήματα των μηχανισμών αυτών είναι η δυνατότητα ανοίγματος των φύλλων έως 180 μοίρες και επίσης δεν είναι ορατοί επάνω στην γκαραζόπορτα, αφού η εγκατάστασή τους γίνεται μέσα στο έδαφος.

Οι μηχανισμοί αυτοί τοποθετούνται στην οροφή γι’αυτό και χαρακτηρίζονται ως “μοτέρ οροφής”.

Διαθέτουν οδηγό οροφής με ιμάντα ή αλυσίδα.

Είναι σε έκδοση 24V προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια με αντιστροφή της γκαραζόπορτας σε περίπτωση εμποδίου.

Έχουν αθόρυβη και ομαλή κίνηση.
Το μοντέλο επιλέγεται βάσει του μεγέθους της γκαραζόπορτας οροφής και της χρήσης, δηλαδή εάν προορίζεται για χρήση ατομικού γκαράζ ή για χρήση σε γκαραζόπορτα πολυκατοικίας.

Κατάλληλοι για βιομηχανικά ρολά και βιομηχανικές πολύσπαστες πόρτες οροφής. Τοποθετούνται στο πλάι του άξονα και η απασφάλισή τους γίνεται με σύστημα αλυσίδας.

Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, χαμηλή απαίτηση συντήρησης, προσφέροντας μεγάλη χρήση λειτουργίας έως και 100% ανάλογα το μοντέλο.