Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Ρολό και μοτέρ στη φαρμακοβιομηχανία ALAPIS

Ρολό και μοτέρ.

Τοποθέτηση στις νέες εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας ALAPIS στην Παλλήνη

Ρολό και μοτέρ.

Στο πρώτο άνοιγμα, κατασκευάσαμε πλαίσιο με κοιλοδοκούς 80Χ80 και δημιουργήσαμε τη στήριξη για το ρολό λαμαρίνας και την πόρτα εισόδου. Ο χώρος απαιτεί το ηλεκτρικό ρολό για τη διακίνηση των εμπορευμάτων αλλά και ανθρωποθυρίδα για διέλευση των πεζών.

Ρολό και μοτέρ.

Η ανθρωποθυρίδα κατασκευάστηκε από φύλλα ρολού και γαλβανισμένες λαμαρίνες με περσίδες εξαερισμού του χώρου όπως επίσης και το σταθερό σημείο πάνω από την πόρτα. Τα υλικά βάφτηκαν ηλεκτροστατικά για να έχουν την ίδια αισθητική και αντοχή στο χρόνο με το ρολό.

Ρολό και μοτέρ.

Στο δεύτερο άνοιγμα τοποθετήθηκε ηλεκτρικό ρολό λαμαρίνας. Στο τελείωμα του τοίχου δίπλα στο ρολό, προσαρμόστηκαν φεγγίτες από γαλβανισμένες λαμαρίνες και πλαίσια.

Ρολό και μοτέρ.

Το τρίτο χαλύβδινο ρολό τοποθετήθηκε στο επάνω μέρος του εργοστασίου με σαφές αισθητικό αποτέλεσμα.

Ρολό και μοτέρ.

Στην είσοδο του εργοστασίου, σε υπάρχουσα καγκελόπορτα πλάτους 7 μέτρων, τοποθετήθηκε συρόμενος μηχανισμός κατάλληλος για πόρτες βάρους έως 2500kg και συχνή χρήση, όπως άλλωστε απαιτεί ένας τέτοιος βιομηχανικός χώρος.

 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+