Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Γκαραζόπορτα οροφής στις Αχαρνές


Στις Αχαρνές τοποθετήσαμε σπαστή γκαραζόπορτα οροφής

Γκαραζόπορτα οροφής.

Η γκαραζόπορτα που προϋπήρχε στο υπόγειο αυτό γκαράζ, δεν εξυπηρετούσε τους ενοίκους αφού υπήρχε τοίχος αριστερά – δεξιά και μείωνε πολύ το άνοιγμα της εισόδου στο γκαράζ.

Γκαραζόπορτα οροφής.

Το δεύτερο πρόβλημα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ήταν η υδροροή που περνούσε από το σημείο που έπρεπε να τοποθετηθεί το κάσωμα της γκαραζόπορτας.

Γκαραζόπορτα οροφής.

Γκαραζόπορτα οροφής.

Αφαιρέθηκε η παλαιά γκαραζόπορτα, γκρεμίστηκαν οι τοίχοι αριστερά – δεξιά του ανοίγματος, πολύ προσεκτικά, για να μη γίνει ζημιά στην υδροροή, σκουπίστηκε και καθαρίστηκε ο χώρος για να ξεκινήσουν οι εργασίες της νέας εγκατάστασης.

Γκαραζόπορτα οροφής.

Γκαραζόπορτα οροφής.

Στη συνέχεια έγινε η τοποθέτηση του στρατζαριστού πλαισίου προσαρμογής και στήριξης της σπαστής γκαραζόπορτας που περιλαμβάνει και το πέρασμα της υδροροής. Η προσαρμογή της υδροροής έγινε με άψογο αποτέλεσμα.

Γκαραζόπορτα οροφής.

Γκαραζόπορτα οροφής.

Τοποθέτηθηκε η νέα γκαραζόπορτα η οποία παρέχει μεγαλύτερο πλάτος και ύψος από την παλαιά και σαφώς καλύτερη λύση στο θέμα της υδροροής.

 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+