Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Ρολό πάνελ αλουμινίου με μόνωση πολυουρεθάνης

Ρολό πάνελ αλουμινίου με μόνωση πολυουρεθάνης.

Στο Γέρακα τοποθετήσαμε ρολό πάνελ αλουμινίου με μόνωση πολυουρεθάνης

Ρολό πάνελ αλουμινίου με μόνωση πολυουρεθάνης.

Το παλαιό ρολό ξηλώθηκε. Η φθορά και η ζημιά του είναι εμφανής αφού δεν πληρούσε τις σωστές προδιαγραφές από την αρχή για τις απαιτήσεις που έχει ένα άνοιγμα πλάτους 5 μέτρων.

Ρολό πάνελ αλουμινίου με μόνωση πολυουρεθάνης.

Τοποθετήθηκαν νέοι οδηγοί με βουρτσάκια και ρολό από πάνελ αλουμινίου με γέμιση πολυουρεθάνης. Τα τελειώματα των φύλλων του ρολού είναι εφοδιασμένα με τάπες πολυαμιδίου οι οποίες βοηθούν στη σωστή και ομαλή κίνηση του ρολού και την εφαρμογή του στους οδηγούς.

Ρολό πάνελ αλουμινίου με μόνωση πολυουρεθάνης.

Το αποτέλεσμα είναι εμφανές. Η ασφάλεια, η αισθητική και το τέλος των συνεχόμενων προβλημάτων είναι αυτό που μας είχε ζητηθεί από τον πελάτη και αυτό παραδώσαμε.

 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+