Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Μπάρες ελέγχου πρόσβασης

Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας οχημάτων.

Μπάρες ελέγχου πρόσβασης στην είσοδο και στην έξοδο τού περιβάλλοντα χώρου τής Μονής Αγίου Κυπριανού.

Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας οχημάτων.

Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας οχημάτων.

Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας οχημάτων.

H Εγκατάσταση έγινε στη Μονή Αγίου Κυπριανού στα Άνω Λιόσια. Τοποθετήθηκαν 2 μπάρες ελέγχου πρόσβασης, μία στην είσοδο και μία στην έξοδο του περιβάλλοντα χώρου της Μονής. Επιλέχθηκαν μπάρες με τη μεγαλύτερη αντοχή διότι η προσέλευση στη Μονή είναι μεγάλη και άρα η χρήση τους συχνή.

Εγκατάσταση αυτοματισμών

Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας οχημάτων.

Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας οχημάτων.

Μπροστά από τη μπάρα στο σημείο εξόδου, στο δάπεδο μέσα σε ειδικό αυλάκι, τοποθετήθηκε μαγνητικός βρόγχος ώστε μόλις ένα όχημα κινηθεί πάνω από αυτόν να ανοίγει τη μπάρα αυτόματα και μόλις το όχημα περάσει να κλείνει επίσης αυτόματα.

Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας οχημάτων.Η Μονή απέχει περίπου 300 μέτρα από το σημείο εισόδου στο δρόμο όπου και τοποθετήθηκαν οι μπάρες. Για το λόγο ότι δεν υπάρχει οπτική επαφή από τη Μονή. Τοποθετήθηκαν λοιπόν φανοί οι οποίοι πληροφορούν τους υπεύθυνους της Μονής για την κίνηση των μπαρών. Η χρήση αυτού του ηλεκτρονικού συστήματος αποδείχτηκε απαραίτητη.

 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+