Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Ρολό στα εκπαιδευτήρια «ΠΟΛΥΤΡΟΠΗ ΑΡΜΟΝΙΑ»

Τοποθετήσαμε τυλιγόμενο μεταλλικό ρολό στη γραμματεία των εκπαιδευτηρίων «ΠΟΛΥΤΡΟΠΗ ΑΡΜΟΝΙΑ».

Ρολό σε τζαμαρία.

Η γραμματεία των εκπαιδευτηρίων «ΠΟΛΥΤΡΟΠΗ ΑΡΜΟΝΙΑ» εξυπηρετεί τους μαθητές μέσω τζαμαρίας. Έπρεπε η τζαμαρία να είναι ασφαλής όταν η γραμματεία είναι κλειστή.

Ρολό σε τζαμαρία.

Τοποθετήσαμε κομψό τυλιγόμενο μεταλλικό ρολό το οποίο ξεδιπλώνει καλύπτοντας όλη τη τζαμαρία. Το άνοιγμα και το κλείσιμο τού ρολού γίνεται με τηλεχειριστήριο αλλά και με κουμπί. Η καλαισθησία ήταν σημαντικό κριτήριο και πιστεύουμε ότι η επιλογή τού τύπου και η τοποθέτηση ήταν επιτυχής.

Ρολό σε τζαμαρία.

Στο κύκλωμα υπάρχει και καντράν απεμπλοκής όταν δεν είναι διαθέσιμο το τηλεχειριστήριο. Πληκτρολογώντας τον κωδικό και πατώνας το κουμπί το ρολό ανοίγει ανοίγει αυτόματα.

Το ρολό σε πλήρη λειτουργία, με τηλεχειριστήριο.
 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+