Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Ανοιγόμενη γκαραζόπορτα με μπράτσα

Ανοιγόμενη γκαραζόπορτα με μπράτσα.

Ηλεκτρικά μπράτσα και τηλεχειριστήριο.

Ανοιγόμενη γκαραζόπορτα με μπράτσα.

Στις συρόμενες γκαραζόπορτες απαιτείται επιπλέον χώρος ίσος με το πλάτος τής πόρτας. Σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει αυτός ο χώρος. Η μόνη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι ανοιγόμενες πόρτες με ηλεκτρικά μπράτσα. Εδώ, λόγω πλάτους, τοποθετήσαμε δύο φύλλα με το δικό της μπράτσο το καθένα. Οι πόρτες ανοίγουν και οι δύο μαζί είτε με τηλεχειριστήριο είτε με κουμπί.

Ανοιγόμενη γκαραζόπορτα με μπράτσα.

Τα μπράτσα είναι ανθεκτικά και έρχονται σε διάφορα μεγέθη ανάλογα το μέγεθος και το βάρος τής πόρτας που θα εξυπηρετήσουν.
 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+