Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.
Γκαραζόπορτες arrow Μπάρες ελέγχου

Μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας και στάθμευσης

Οι μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας και στάθμευσης είναι συστήματα που εξυπηρετούν επαγγελματικούς χώρους ή συγκροτήματα πολυκατοικιών και γενικά, όπου η κίνηση ανθρώπων και οχημάτων είναι συχνή και απαιτείται να είναι ελεγχόμενη.Τέτοια συστήματα είναι οι παραδοσιακές μπάρες που αυτόματα ανοιγοκλείνουν, οι μικρές μπάρες πεζοδρομίου ή τα κολωνάκια.

Δείγματα δουλειάς :: Μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας

Μπάρα ελέγχου στο στρατόπεδο του Πολεμικού Ναυτικού Μπάρες ελέγχου στο ΚΤΕΛ Άμφισσας Μπάρα ελέγχου σε πολυκατοικία στο Γαλάτσι Τοποθέτηση μπάρας ελέγχου κυκλοφορίας σε πάρκινγκ βυτιοφόρων στο Αιγάλεω Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας σε ιατρικό κέντρο στην Κηφισιά Αυτόματο μπαράκι και κολωνάκι σε φαρμακείο Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας στο λιμάνι του Λαυρίου Μπάρα ελέγχου στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας στο 3ο ΤΥΛ Στρατού Μπαράκι χειροκίνητο με κλειδί Τοποθέτηση μπάρας ελέγχου πρόσβασης στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ στο Μαρούσι Μπάρα ελέγχου πρόσβασης στο εργοστάσιο της Schneider Electric στα Οινόφυτα Μπάρα ελέγχου με σπαστό κοντάρι στον Πειραιά Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας στο εργοστάσιο τής ΜΕΓΑ Α.Ε. Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας στη Berling Μπάρες ελέγχου πρόσβασης στην είσοδο και στην έξοδο τού περιβάλλοντα χώρου τής Μονής Αγίου Κυπριανού Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας σε ιατρικό κέντρο στην Κηφισιά Τοποθέτηση μπάρας ελέγχου κυκλοφορίας σε πάρκινγκ βυτιοφόρων στο Αιγάλεω

BFT MICHELANGELO

Είναι μηχανική μπάρα ελέγχου, ιταλικής κατασκευής με κοντάρι μήκους έως 8 μέτρα. Η ταχύτητα ανοίγματος είναι μόλις 8 δευτερόλεπτα με γωνία ανοίγματος έως 90ο. Οι προδιαγραφές τής μπάρας καλύπτουν τη συνεχή λειτουργία όλο το εικοσιτετράωρο. Είναι κατάλληλη για βιομηχανικούς χώρους με υψηλές απαιτήσεις λειτουργίας. Λειτουργεί αυτόματα ή χειροκίνητα με κλειδί. Έχει εργοστασιακή εγγύηση μηχανισμού για 2 ετών για τα ηλεκτρικά και τα μηχανικά του μέρη.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά MICHELANGELO 60 MICHELANGELO 80
Διαστάσεις μηχανισμού(mm) 460 Χ 1150 Χ 290 460 Χ 1150 Χ 290
Παροχή 230V

230V

Απορροφώμενη ισχύς 300Watt 300Watt
Άνοιγμα κονταριού 6 μέτρα 8 μέτρα
Ταχύτητα ανοίγματος 6sec/6m 8sec/8m
Θερμοκρασίες λειτουργίας -10 έως +55οC -10 έως +55οC
Βαθμός προστασίας IP24 IP24

BFT MOOVI 30-50

bftmoovi1.jpg

Το μοντέλο BFT MOOVIE 30-50 είναι μηχανική μπάρα Ιταλίας με κοντάρι μήκους 3 ή 5 μέτρων αντίστοιχα. Η ταχύτητα ανοίγματος είναι 4 δευτερόλεπτα για τη MOOVIE 30 και 8 δευτερόλεπτα για τη MOOVI 50 με γωνία ανοίγματος έως 90ο. Οι προδιαγραφές της μπάρας καλύπτουν έως 1200 ανοιγοκλεισίματα ημερησίως για την MOOVI 30 και 600 για την MOOVI 50. Διαθέτει προαιρετικά κινητό ποδαράκι στήριξης τού κονταριού τής μπάρας ή κινητό ποδαράκι με ελατήριο για την απορρόφηση των κραδασμών. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος παρέχει εύκολο χειροκίνητο έλεγχο με κλειδί. Παρέχει εργοστασιακή εγγύηση μηχανισμού 2 ετών για τα ηλεκτρικά και τα μηχανικά του μέρη.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά MOOVI 30 MOOVI 50
Διαστάσεις μηχανισμού(mm) 320 Χ 220 Χ 1100 320 Χ 220 Χ 1100
Παροχή 230V

230V

Απορροφώμενη ισχύς 300Watt 300Watt
Άνοιγμα κονταριού 3 μέτρα 5 μέτρα
Ταχύτητα ανοίγματος 46sec 8sec
Θερμοκρασίες λειτουργίας -10 έως +55οC -10 έως +55οC
Ροπή 85Nm 85Nm

MAX6

max63.jpg

Η MAX6 είναι ηλεκτρομηχανική μπάρα ελέγχου για οικιακή ή ελαφριά βιομηχανική χρήση με μοτέρ βιομηχανικού τύπου για πτυσσόμενο κοντάρι αλουμινίου μήκους έως 6 μέτρων. Ο ηλεκτρονικός πίνακας που παρέχει έχει δυνατότητα σύνδεσης με όλα τα συστήματα ασφαλείας όπως φωτοκύτταρα ασφαλείας, πρεσοστάτη, φάρο, εξωτερικό μπουτόν, μαγνητικό βρόγχο κλπ. Παρέχει δυνατότητα προγραμματισμού τής λειτουργίας με επιβράδυνση στο άνοιγμα και στο κλείσιμο. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος παρέχει εύκολο χειροκίνητο χειρισμό.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Παροχή 220Vοlt
Απορροφώμενη ισχύς 90 Watt
Ταχύτητα ανοίγματος 3-6sec
Ταχύτητα μοτέρ 2800 rpm
Μέγιστο μήκος κονταριού 6 μέτρα

Συστήματα ελέγχου πρόσβασης που μπορούν να συνδεθούν με τη μπάρα ελέγχου

Μαγνητικός βρόγχος. Ο μαγνητικός βρόγχος συνδέεται με την μπάρα ελέγχου και μας παρέχει αυτόματη είσοδο ή έξοδο ή και τα δύο μαζί. Τοποθετούνται ειδικές καλωδιώσεις στο έδαφος κατά μήκος του ανοίγματος. Πατώντας το όχημα πάνω σε αυτές τις καλωδιώσεις, η μπάρα ανοίγει αυτόματα. Είναι ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης που τοποθετείται κυρίως σε βιομηχανικούς χώρους με συχνή πρόσβαση οχημάτων.

Σύστημα ελέγχου εισόδου με μαγνητικές κάρτες ή μαγνητικά μπρελόκ. Απαιτείται ειδικός δέκτης για το σύστημα αυτό, ένας ή δύο καρτοαναγνώστες για την είσοδο ή και την έξοδο αντίστοιχα και μαγνητικές κάρτες ή μαγνητικά μπρελόκ. Δυνατότητα αποθήκευσης έως και 500 διαφορετικών κωδικών των καρτών.

Πρόγραμμα Η/Υ. Είσοδος interface για το PC και πρόγραμμα υπολογιστή για τον έλεγχο εισόδου. Το πρόγραμμα αυτό χρησιμοποιείται σε επαγγελματικούς χώρους. Μας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχουμε την είσοδο των οχημάτων που κατέχουν την κάρτα ή το μπρελόκ, την ώρα και την ημερομηνία που έγινε η προσέλευση, να ενεργοποιήσουμε ή να ακυρώσουμε κάρτες ή μαγνητικά μπρελόκ. Είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση του.

Πληκτρολόγιο. Είναι ένα από τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης. Μπορεί να τοποθετηθεί και εσωτερικά του χώρου και εξωτερικά εάν επιθυμούμε η είσοδος και η έξοδος να γίνεται με την πληκτρολόγηση κωδικού. Το πληκτρολόγιο μας παρέχει τη δυνατότητα κωδικού έως 9 ψηφία Είναι φωτιζόμενο τη στιγμή που πληκτρολογούμε τον κωδικό.

Αυτόματη μίνι μπάρα ελέγχου στάθμευσης

Η μικρή αυτόματη μπάρα είναι η καλύτερη λύση για την προστασία, π.χ., ενός ιδιωτικού χώρου parking. Η τοποθέτησή της είναι πολύ απλή, δεν απαιτείται σύνδεση καλωδίων γιατί είναι ασύρματη. Είναι κατασκευή βαρέως τύπου από γαλβανισμένο σίδηρο βαμμένο ηλεκτροστατικά. Αντέχει στο βάρος αυτοκινήτων (έως 1800kg). Λειτουργεί με μπαταρία και χειριστήριο ή σύνδεση με καλώδιο και μετασχηματιστή 6V και χειριστήριο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις (ανοιχτό)mm: 395 Χ 530 Χ 453
Διαστάσεις (κλειστό)mm: 395 Χ 530 Χ 98
Χρόνος λειτουργίας: 5sec
Εμβέλεια τηλεχειριστηρίου: 10 m
Διάρκεια μπαταρίας: 1 χρόνο περίπου
Βάρος μηχανισμού: περίπου 15kg

 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+