Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.
Γκαραζόπορτες arrow Μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής

Δείγματα δουλειάς με εγκατεστημένες γκαραζόπορτες

Σημαντικό: Δείτε τη νέα καινοτομία στις γκαραζόπορτες !

Οι μονοκόματες γκαραζόπορτες οροφής κινούνται ως ένα σώμα. Με ειδικό μηχανισμό κατά το άνοιγμα τοποθετούνται οριζόντια στην οροφή και δεν εμποδίζουν ή καταναλώνουν ζωτικό χώρο.Δείγματα δουλειάς :: Γκαραζόπορτες

Γκαραζόπορτες σε πυλωτή πολυκατοικίας στον Πειραιά Συρόμενη γκαραζόπορτα με μοτέρ. Κατασκευή μεταλλικών πτυσσόμενων πορτών σε μεταφορική εταιρεία Συρόμενος μηχανισμός στον Άγιο Δημήτριο Αττικής Μονοκόμαστη κλασική γκαραζόπορτα Ανοιγόμενη δίφυλλη γκαραζόπορτα με μηχανισμούς στο Δάσος Χαϊδαρίου Μετατροπή συρόμενης γκαραζόπορτας και συρόμενα μοτέρ σε επαγγελματικό χώρο στη Μεταμόρφωση Τοποθέτηση συρόμενου μοτέρ σε επαγγελματικό χώρο στην Παλλήνη Σιδηροκατασκευές σε μονοκατοικία στην Άνοιξη Συρόμενη γκαραζόπορτα σε εξοχική κατοικία Γκαραζόπορτα και ανθρωποθυρίδα σε συγκρότητα εξοχικών κατοικιών στο Πολύδροσο Παρνασσού Σπαστή γκαραζόπορτα οροφής στο Χαλάνδρι Σπαστή γκαραζόπορτα οροφής στο Χαϊδάρι Σπαστή γκαραζόπορτα οροφής στο Κερατσίνι Σπαστές γκαραζόπορτες οροφής και συρόμενοι μηχανισμοί Γκαραζόπορτα, ανθρωποθυρίδα και κάγκελα Γκαραζόπορτα σε επικλινές έδαφος Μπαράζ γκαραζοπορτών σε πολυκατοικία! Γκαραζόπορτα σε υπόγειο γκαράζ Κουπαστή στο δρόμο, γκαραζόπορτα, μηχανισμός Τοποθέτηση σπαστής γκαραζόπορτας σε απομίμηση ξύλου Ανοιγόμενη γκαραζόπορτα Γκαραζόπορτα με ανθρωποθυρίδα Μία πολύ παλιά εγκατάσταση: Ο χρόνος περνά αλλά δεν αγγίζει! Ανοιγόμενη δίφυλλη ταμπλαδωτή γκαραζόπορτα και πόρτα εισόδου Σπαστή γκαραζόπορτα οροφής σε απομίμηση ξύλου Γκαραζόπορτα οροφής στις Αχαρνές

Χαρακτηριστική μονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής


Μονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής

Οι γκαραζόπορτες που επιλέξαμε και εγκαθιστούμε κατασκευάζονται στη Γερμανία. Παρέχουν τέλεια εναρμόνιση άψογης ποιότητας και ασφάλειας. Διαθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν ένα σύστημα μονοκόμματης γκαραζόπορτας να ξεχωρίζει.

Διατίθενται βαμένες στην εξωτερική επιφάνεια σε οποιοδήποτε RAL. Εσωτερικά οι γκαραζόπορτες παραμένουν σε λευκό χρώμα.

Μονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής από χαλύβδινη λαμαρίνα σε κάθετο ραμποτέ

Οι γκαραζόπορτες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας χαλύβδινη λαμαρίνα σε κάθετο ραμποτέ.

Είναι κατάλληλες για πόρτες γκαράζ έως 3,00 μέτρα πλάτος.

Διαθέτουν τριπλό σετ ελατηρίων, ιδιαίτερα ανθεκτικών για αυξημένη ασφάλεια.

Μηχανισμός κίνησης μονοκόμματης γκαραζόπορτας οροφής

Η λειτουργία τής γκαραζόπορτας είναι ομαλή και αθόρυβη. Η πόρτα γκαράζ και ο μηχανισμός κίνησης οροφής είναι απόλυτα εναρμονισμένα μεταξύ τους.

 

Σύστημα αυτοπροστασίας μονοκόμματης γκαραζόπορτας οροφής

Η γκαραζόπορτα διαθέτει σύστημα αυτοπροστασίας: Μόλις συναντήσει ένα εμπόδιο κατά το κλείσιμο - σταματάει αμέσως και ανοίγει ξανά τελείως. Ακόμη και κατά το άνοιγμα, η γκαραζόπορτα σταματά αμέσως και παραμένει σε αυτήν τη θέση.

Οι γκαραζόπορτες είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Κάθετο κλείδωμα μονοκόμματης γκαραζόπορτας οροφής

Διαθέτουν κάθετο κλείδωμα για χειροκίνητο χειρισμό τής πόρταςσε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Ανθρωποθυρίδα μονοκόμματης γκαραζόπορτας οροφής

Οι γκαραζόπορτες μπορούν να διαθέτουν ενσωματωμένη ανθρωποθυρίδα, ανοιγόμενη προς τα έξω και τοποθετημένη αριστερά ή δεξιά με πλάτος 80 εκ.. Οι ανθρωποθυρίδες είναι πρακτικές πλαϊνές βοηθητικές πόρτες διέλευσης πεζών για να μην ανοιγοκλείνει ολόκληρη η πόρτα όταν πρέπει απλώς να περάσει ένας άνθρωπος.

Φεγγίτης φωτισμού μονοκόμματης γκαραζόπορτας οροφής

Για το φυσικό φωτισμό τού εσωτερικού, διατίθενται διάφοροι φεγγίτες φωτισμού.

Sommer duo μοτέρ οροφής

Το μοτέρ είναι το σημαντικότερο τμήμα μίας μονοκόματης γκαραζόπορτας οροφής. Πρέπει να αντέχει τα πολλά καθημερινά ανοίγματα και κλεισίματα τής γκαραζόπορτας αλλά και να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο Sommer Duo είναι ο μηχανισμός που χρησιμοποιούμε στις εγαταστάσεις μας.

Είναι γερμανικός μηχανισμός γκαραζόπορτας και τοποθετείται στην οροφή, συμπαγής και εξαιρετικά αποδοτικός με μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ιδανικός για μονοκόματες και για σπαστές γκαραζόπορτες οροφής με πλάτος έως 5,5 μέτρα.

Ασφάλεια

Το μοτέρ Sommer Duo είναι απόλυτα ασφαλές. Αντιδρά άμεσα με διακοπή τής κίνησης και με επιστροφή τής γκαραζόπορτας όταν παρεμβάλεται ένα εμπόδιο. Έτσι, παρέχεται η βέλτιστη δυνατή προστασία στα παιδιά, τους ενήλικες και τα οχήματα (δυναμικό σύστημα DPS). Λειτουργεί εντελώς αθόρυβα και ο μηχανισμός έχει προδιαγραφές ασφαλείας κατά DIN 1452. Η γκαραζόπορτα κλείνει αυτόματα σε χρόνο που ρυθμίζεται.

Τεχνολογία

Το σύστημα του μηχανισμού με κινητό μοτέρ είναι μοναδικό και πατενταρισμένο. Δεν υπάρχει κινητή περιστρεφόμενη αλυσίδα ή οδοντωτός ιμάντας και συνεπώς δεν υπάρχουν φθειρόμενα εξαρτήματα. Το πάχος τής ράγας είναι μόνο 3 εκατοστά. Το μοτέρ μπλοκάρει τη γκαραζόπορτα σε περίπτωση βίαιης ώθησής της. Είναι ο μοναδικός μηχανισμός ο οποίος μπλοκάρει και ασφαλίζει τη γκαραζόπορτα ακόμα και με διακοπή ρεύματος και όταν αυτή βρίσκεται σε ανοιχτή θέση.

Έχει εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών.

Τεχνικές προδιαγραφές


DUO 550 SL DUO 650 SL DUO 800 SL
Τροφοδοσία (Vac 50Hz) 230V/50Hz 230V/50Hz 230V/50Hz
Δύναμη ώθησης 550 Ν 650 Ν 800 Ν
Διαδρομή χωρίς επέκταση 2,6 μέτρα 2,6 μέτρα 2,6 μέτρα
Μέγιστη ταχύτητα 180mm/sec 180mm/sec 130mm/sec
Αυτόματο κλείσιμο ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
Μέγιστο πλάτος πόρτας 3,5 μέτρα 5,00 μέτρα 6,00 μέτρα

Χειριστήριο Sommer Duo

Το χειριστήριο είναι δικάναλο ή τετρακάναλο, κυλιόμενου κωδικού με διαμόρφωση συχνότητας, με περισσότερες από 73 τρισεκατομμύρια διαφορετικές κωδικοποιήσεις. Έτσι, παρέχει απόλυτη ασφάλεια από παρεμβολές και υποκλοπές (κλάση προστασίας Α).

Γκαραζόπορτες τιμές 

Δείτε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές για τις γκαραζόπορτες.


Σχετικές συνδέσεις:
Σπαστές και μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής, ρολά, κινητήρες ρολών, σιδηροκατασκευές, συρόμενα μοτέρ, ανοιγόμενα μοτέρ, μπάρες ελέγχου, κάγκελα ασφαλείας, πόρτες ασφαλείας, ειδικές πόρτες και δείγματα τής δουλειάς μας.

 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+