Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.
Γκαραζόπορτες arrow Ανοιγόμενα μοτέρ

Ρολά - Ρολλά

Δείτε σχετικά δείγματα δουλειάς - Εγκατεστημένα ρολά

Ρολά (ρολλά) ασφαλείας για οικιακή και επαγγελματική χρήση, ανοικτού ή κλειστού τύπου, χαλύβδινα, με προφίλ αλουμινίου, πάνελ αλουμινίου, με ή χωρίς γέμιση θερμομόνωσης, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου. Είναι ιδανικά για γκαράζ, βιομηχανίες και καταστήματα και γενικά για όλους τους χώρους που απαιτείται η ασφάλεια σε συνδυασμό με την αισθητική. Όλα τα μέρη του ρολού είναι γαλβανισμένα και βαμμένα ηλεκτροστατικά.

Δείγματα δουλειάς :: Ρολά - Ρολλά

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής Επισκευή βιομηχανικού ρολού στο Πολυτεχνείο στην περιοχή Ζωγράφου Ηλεκτρικό ρολό ασφαλείας σε δερματολογικό ιατρικό κέντρο στο Μαρούσι Ρολό διχτυωτό με πλαϊνή ανθρωποθυρίδα σε υπόστεγο κτήματος Διάτρητα ρολά ασφαλείας σε καφετέρια στην Αθήνα Ρολά ασφαλείας και μεταλλικές κατασκευές σε ζαχαροπλαστείο Ρολά ασφαλείας σε προπονητικό κέντρο ποδοσφαίρου Ρολά ασφαλείας σε κατοικία στην Ιπποκράτειο Πολιτεία Διάτρητο ρολό ασφαλείας σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στα Κάτω Πατήσια Τοποθέτηση διάτρητου ρολού ασφαλείας στην Πρεσβεία του Βελγίου Ρολό ασφαλείας σε φορτηγό – εκθετήριο Ρολό ασφαλείας σε φορτηγό – εκθετήριο Ρολά ασφαλείας σε νέες αθλητικές εγκαταστάσεις Ρολά αλουμινίου με μόνωση Ρολό στο εργοστάσιο ΜΕΓΑ Τοποθέτηση γκαραζόπορτας ρολό πάνελ αλουμινίου Διχτυωτό ρολό σε ισόγειο κατάστημα Μεταλλικό ρολό στα εκπαιδευτήρια «ΠΟΛΥΤΡΟΠΗ ΑΡΜΟΝΙΑ» Ρολό από προφίλ αλουμινίου Ηλεκτρικό ρολό λαμαρίνας Ρολό πάνελ αλουμινίου βαμμένο σε καφέ χρώμα Επισκευή βιομηχανικών ρολών Ρολό πάνελ αλουμινίου σε πλυντήριο αυτοκινήτων Διχτυωτό ρολό ασφαλείας στην είσοδο νηπιαγωγείου Ρολό πάνελ αλουμινίου με μόνωση πολυουρεθάνης Σε πηλωτή ρολό πάνελ αλουμινίου με μόνωση πολυουρεθάνης Ρολό και μοτέρ στη φαρμακοβιομηχανία ALAPIS

Οι οδηγοί των ρολών είναι εφοδιασμένοι με ειδικό λάστιχο-βουρτσάκι για τη μείωση της τριβής και τη διείσδυση του αέρα κατά την κίνηση του ρολού. Το τελευταίο φύλλο του ρολού είναι ενισχυμένο με ειδικό λάστιχο για την καλύτερη στεγανοποίηση του χώρου.

Ρολό γκαράζ      Ρολό γκαράζ

Ρολό καταστήματος      Λεπτομέρεια ρολού καταστήματος

Διχτυωτά ρολά καταστημάτων κατασκευασμένα από γαλβανισμένο σίδηρο διαμέτρου Φ8 σε διάσταση ανοίγματος μικρό, μεσαίο, μεγάλο ή κύκλος.

Διχτυωτό ρολό καταστήματος      Πλέξη διχτυωτού ρολού καταστήματος

Ρολά με βαφή σε οποιοδήποτε RAL επιλογής και σε διχρωμία.

Ρολά - Ρολλά τιμές

Δείτε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές για τις γκαραζόπορτες.


Σχετικές συνδέσεις:
Σπαστές και μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής, ρολά, κινητήρες ρολών, σιδηροκατασκευές, συρόμενα μοτέρ, ανοιγόμενα μοτέρ, μπάρες ελέγχου, κάγκελα ασφαλείας, πόρτες ασφαλείας, ειδικές πόρτες και δείγματα τής δουλειάς μας.
 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+