Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Συρόμενη γκαραζόπορτα με μηχανισμό στην Κόρινθο

Συρόμενη γκαραζόπορτα με μηχανισμό στην Κόρινθο

Κατασκευάσαμε και τοποθετήσαμε συρόμενη πόρτα με εξ'ολοκλήρου πλαίσια και στηρίξεις από κοιλοδοκούς. Το εσωτερικό σχέδιο της πόρτας αποτελείται από ταμπλάδες γαλβανισμένης λαμαρίνας σε χιαστή μορφή για να υπάρχει ορατότητα στο εσωτερικό της αυλής.

Συρόμενη γκαραζόπορτα με μηχανισμό στην Κόρινθο

Για την ηλεκτροκίνηση της πόρτας τοποθετήσαμε συρόμενο μηχανισμό της Ιταλικής εταιρείας BFT, μοντέλο DEIMOS BT. Το μοτέρ αυτό είναι κατάλληλο για συχνή χρήση αφού η λειτουργία του κινητήρα του είναι στα 24V.

 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+