Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Τηλεσκοπικό σύστημα συρόμενων πορτών με συρόμενο μηχανισμό στην Πάτρα

Τηλεσκοπικό σύστημα συρόμενων πορτών με συρόμενο μηχανισμό στην Πάτρα

Τοποθετήσαμε σε συρόμενες γκαραζόπορτες μηχανικό τηλεσκοπικό σύστημα. Το σύστημα αυτό συγκρατεί και τις δύο πόρτες, τις τραβάει προς μία κατεύθυνση, δίνοντας τη δυνατότητα να κινηθούν με σωστό βήμα και ομαλή κίνηση.

Οι τηλεσκοπικές συρόμενες γκαραζόπορτες επιλέχθηκαν σαν λύση γιατί ενώ το άνοιγμα του γκαράζ ήταν μεγάλο δεν υπήρχε αρκετός χώρος ώστε να συρθεί μία μεγάλη συρόμενη πόρτα. Επίσης, εν συνεχεία υπάρχει η πόρτα των πεζών και είναι αρκετά επικίνδυνο να σύρεται η γκαραζόπορτα μπροστά από την πόρτα εισόδου.

Η λύση δόθηκε με το τηλεσκοπικό σύστημα. Το άνοιγμα διέλευσης καλύφθηκε με δύο συρόμενες πόρτες οι οποίες μαζεύονται στον διπλανό τοίχο χωρίς να καλύπτουν την πόρτα πεζών.

Τηλεσκοπικό σύστημα συρόμενων πορτών με συρόμενο μηχανισμό στην Πάτρα

Την αυτόματη κίνηση των πορτών την κάνει το συρόμενο μοτέρ που τοποθετήσαμε. Ο μηχανισμός είναι της Ιταλικής εταιρείας BFT, μοντέλο Α600 ΒΤ, κατάλληλος για πόρτες βάρους έως 600kg.

Το μοτέρ αυτό το επιλέξαμε για να κινεί τηλεσκοπικές πόρτες για τους εξής λόγους:

Είναι ένα δυνατό και αξιόπιστο μοτέρ, ο κινητήρας λειτουργεί στα 24V και αυτό σημαίνει ότι είναι για εντατική χρήση χωρίς περιορισμούς και η πόρτα αντιδρά σε εμπόδιο με την άμεση επιστροφή της, έχει ομαλό ξεκίνημα και ομαλό σταμάτημα στα δύο τέρματα της διαδρομής των πορτών.

Ο συνδυασμός των συστημάτων αυτών έδωσε την καλύτερη λύση για το χώρο του πελάτη μας.

 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+