Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Συρόμενα μοτέρ σε επάλληλες γκαραζόπορτες αυλόπορτες στο Αιγάλεω

Συρόμενα μοτέρ σε επάλληλες γκαραζόπορτες αυλόπορτες στο Αιγάλεω

Οι συρόμενες πόρτες ήταν ήδη εγκατεστημένες αλλά χειροκίνητες και τοποθετήσαμε συρόμενους Ιταλικούς μηχανισμούς με τηλεχειρισμό. Επειδή οι γκαραζόπορτες είναι επάλληλες, ο ένας μηχανισμός μπήκε μέσα στην αυλή και ο άλλος εξωτερικά. Και οι δύο μηχανισμοί στηρίχθηκαν σε μεταλλικές βάσεις ώστε να μην έχουν επαφή με το έδαφος.

Συρόμενα μοτέρ σε επάλληλες γκαραζόπορτες αυλόπορτες στο Αιγάλεω

Για να προφυλάξουμε το εξωτερικό συρόμενο μοτέρ από τυχόν βιαιοπραγίες, κατασκευάσαμε ειδικό μεταλλικό κάλυμα από γαλβανισμένη λαμαρίνα. Η κατασκευή του μεταλλικού κουτιού κάθε φορά είναι διαφορετική αφού εξαρτάται από το μέγεθος του μοτέρ και τον τρόπο απασφάλισης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος όταν δηλαδή θα πρέπει η πόρτα να γίνει χειροκίνητη.

 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+