Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Συρόμενο μοτέρ στην Κόρινθο

Στέγαστρο αυτόματου μηχανήματος πληρωμής

Συρόμενο μοτέρ σε είσοδο ξενώνα Ιεράς Μονής στην Κόρινθο

Στέγαστρο αυτόματου μηχανήματος πληρωμής

Απλή, κλασική, επιβλητική και όμορφη η μεγάλη γκαραζόπορτα του ξενώνα η οποία είναι είσοδος για οχήματα αλλά και για πεζούς.

Μας ζητήθηκε να την ηλεκτροκινήσουμε και επιλέξαμε τον κορυφαίο Ιταλικό υδραυλικό συρόμενο μηχανισμό FAAC 746. Είναι αξιόπιστος και κατάλληλος να αντέχει σε χώρους με μεγάλες απαιτήσεις για πολύ συχνή χρήση και ασφάλεια.

Στέγαστρο αυτόματου μηχανήματος πληρωμής

Εγκαταστάθηκαν εξ'ολοκλήρου ηλεκτρονικά συστήματα FAAC για να εξασφαλίσουμε την άψογη λειτουργία του μηχανισμού: ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου FAAC 780D, δικάναλος δέκτης τηλεχειρισμού FAAC και χειριστήρια FAAC με κυλιόμενο κωδικό ασφαλείας και μεγάλη εμβέλεια.

Με τον δικάναλο δέκτη δίνεται η δυνατότητα ώστε με το ένα πλήκτρο του χειριστηρίου να γίνεται ολικό άνοιγμα της συρόμενης γκαραζόπορτας και με το δεύτερο πλήκτρο να κάνει η πόρτα μερικό άνοιγμα, λειτουργώντας σαν πόρτα πεζών.

Τα φωτοκύτταρα και ο φανός τοποθετήθηκαν για την απόλυτη ασφάλεια πεζών και οχημάτων.

 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+