Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Σπαστή γκαραζόπορτα στο Κορωπί.

Η σπαστή γκαραζόπορτα είναι σε σχέδιο ταμπλαδωτό με πάχος πανέλου 4,5 εκατοστά. Η κίνησή της είναι ομαλή και αθόρυβη. Έτσι το σπίτι που εφάπτεται με το γκαράζ δεν θα αναστατώνεται κάθε φορά που λειτουργεί η γκαραζόπορτα.

Σπαστή γκαραζόπορτα στο Κορωπί

Τοποθετήθηκε το κάσωμα από γαλβανισμένα στρατζαριστά για να στηριχθούν οι οδηγοί της πόρτας και να μην είναι ορατά τα ελατήρια και ο άξονας της πόρτας.

Σπαστή γκαραζόπορτα στο Κορωπί

Σπαστή γκαραζόπορτα στο Κορωπί

Οι οδηγοί της πόρτας καταλήγουν παράλληλα στην οροφή του γκαράζ όπως σύρεται και η πόρτα.

Σπαστή γκαραζόπορτα στο Κορωπί

Το γκαράζ είναι τύπου τούνελ χωρίς φωτισμό από κάποιο παράθυρο στο εσωτερικό του. Τη λύση στο φωτισμό την έδωσαν οι φεγγίτες σε σχήμα ρόμβου που τοποθετήθηκαν στο τελευταίο πανέλο της πόρτας, που εκτός από το φωτισμό έδωσαν ιδιαίτερη εμφάνιση στην πολύσπαστη γκαραζόπορτα.

Σπαστή γκαραζόπορτα στο Κορωπί

 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+