Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Συρόμενη πόρτα με ανθρωποθυρίδα και πόρτα εισόδου στους Θρακομακεδώνες.

Κατασκευάσαμε τα μεταλλικά πλαίσια και τις απαιτούμενες στηρίξεις για τη στερέωση των σανίδων. Τα ξύλα ήταν επιλογή και αγορά του πελάτη. Η κοπή, η διάτρηση και η προσαρμογή του ξύλου έγινε από εμάς.

Στην προέκταση της συρόμενης πόρτας προσαρμόστηκε πρόσθετη μικρή ανθρωποθυρίδα. Έτσι η συρόμενη ανοίγει και κλείνει μαζί με την μικρή πόρτα σαν ένα σώμα. Αυτό είναι κάτι που μας ζητήθηκε από τον πελάτη και εμείς το υλοποιήσαμε.

Συρόμενη πόρτα με ανθρωποθυρίδα και πόρτα εισόδου στους Θρακομακεδώνες

Στη συρόμενη γκαραζόπορτα τοποθετήθηκε συρόμενος μηχανισμός BFT Deimos με λειτουργία 24V για συχνή χρήση της πόρτας. Ο μηχανισμός διαθέτει σύστημα αναγνώρισης εμποδίου και φωτοκύτταρα για ασφαλή κίνηση καθώς επίσης και μπαταρία ανάγκης για αδιάλειπτη λειτουργία ακόμα και σε διακοπή ρεύματος.

Συρόμενη πόρτα με ανθρωποθυρίδα και πόρτα εισόδου στους Θρακομακεδώνες

Η πόρτα εισόδου είναι με πλαϊνό σταθερό με σύρτες που μπορεί να ανοίγει σε όλο το άνοιγμά της όταν αυτό απαιτείται.

Συρόμενη πόρτα με ανθρωποθυρίδα και πόρτα εισόδου στους Θρακομακεδώνες

 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+