Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Αυτόματο μπαράκι και κολωνάκι σε φαρμακείο.

Αυτόματο μπαράκι Service park με τηλεχειρισμό και κολωνάκια παρεμπόδισης στάθμευσης σε πάρκινγκ φαρμακείου στην Κηφισιά.

Αυτόματο μπαράκι και κολωνάκι σε φαρμακείο

Το αυτόματο μπαράκι λειτουργεί με μπαταρία χωρίς να απαιτεί ηλεκτρολογικές παροχές. Ο πελάτης το ανοιγοκλείνει πατώντας το τηλεχειριστήριο μέσα από το φαρμακείο.

Τη θέση στάθμευσης την οριοθετήσαμε με δύο κολωνάκια ύψους 1,20μ βαμμένα ηλεκτροστατικά σε χρώμα πορτοκαλί όπως το μπαράκι και τοποθετήθηκε και μεταλλική ταμπέλα Parking.

Αυτόματο μπαράκι και κολωνάκι σε φαρμακείο

Αυτόματο μπαράκι και κολωνάκι σε φαρμακείο

 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+