Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας στο λιμάνι του Λαυρίου.

Η μπάρα τοποθετήθηκε ώστε να περιορίσει την πρόσβαση σε ένα κομμάτι του λιμανιού όπου δεν θα πρέπει να περνούν όλα τα οχήματα. Το άνοιγμα που καλύπτει το κοντάρι είναι 6 μέτρα.

Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας στο λιμάνι του Λαυρίου

Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας στο λιμάνι του Λαυρίου

Για λόγους ασφαλείας τοποθετήθηκαν φωτοκύτταρα. Για να μην βιδωθούν εξτρά κολωνάκια στήριξης, έγινε μία πλάγια βάση στο σταθερό ποδαράκι στήριξης του κονταριού και βιδώθηκε το ένα μέρος του φωτοκυττάρου, ενώ το άλλο βιδώθηκε επάνω στον κορμό του μηχανισμού της μπάρας.

Επίσης, τοποθετήθηκε φανός προειδοποίησης κίνησης του κονταριού.

Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας στο λιμάνι του Λαυρίου

Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας στο λιμάνι του Λαυρίου

Η εντολή κίνησης δίνεται με σύστημα καρταναγνώστη και μαγνητικές κάρτες που μοιράστηκαν σε συγκεκριμένους ανθρώπους του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου και μόνο αυτοί μπορούν να χειρίζονται τη μπάρα.

Οι καρταναγνώστες τοποθετήθηκαν σε ειδικά κολωνάκια ύψους 1 μέτρου, ώστε οι οδηγοί να επιδεικνύουν εύκολα την κάρτα τους στο <μάτι>. Το κολωνάκι είναι εφοδιασμένο με ειδικό κάλυμα για προστασία του καρταναγνώστη.

Βάφτηκε ηλεκτροστατικά στην ίδια απόχρωση με τα υπόλοιπα εξαρτήματα του μηχανισμού.

Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας στο λιμάνι του Λαυρίου

 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+