Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Καταπακτές ταράτσας στο Πόρτο Ράφτη.

Στην ταράτσα του οικήματος υπήρχαν δύο ανοίγματα τα οποία έπρεπε να καλυφθούν με πόρτες οροφής - καταπακτές ώστε να υπάρχει πρόσβαση στην ταράτσα για επίβλεψη και συντήρηση των ηλιακών.

Καταπακτές ταράτσας στο Πόρτο Ράφτη

Η ανάγκη του πελάτη και η πρόκληση η δική μας ήταν ότι οι καταπακτές έπρεπε να προσφέρουν απόλυτη εφαρμογή, στεγανοποίηση και ευκολία στη χρήση τους παρά το μέγεθος και το βάρος τους.

Καταπακτές ταράτσας στο Πόρτο Ράφτη

Κατασκευάστηκαν από βαρέως τύπου υλικά όπως: κοιλοδοκούς ενισχυμένους για το πλαίσιό τους, ειδικά περιμετρικά λάστιχα, ενισχυμένους μεντεσέδες σιδήρου, αμορτισέρ για χειροκίνηση, μπαστούνι για χειροκίνηση, κλείστρα κλειδώματος, γαλβανισμένες λαμαρίνες για εξωτερική επένδυση και εσωτερική επένδυση πάνελ με μόνωση πολυουρεθάνης ώστε να υπάρχει θερμομόνωση και ηχομόνωση όταν βρέχει.

Καταπακτές ταράτσας στο Πόρτο Ράφτη

Καταπακτές ταράτσας στο Πόρτο Ράφτη

Καταπακτές ταράτσας στο Πόρτο Ράφτη

Καταπακτές ταράτσας στο Πόρτο Ράφτη


 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+