Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Συρόμενη γκαραζόπορτα και πόρτα εισόδου στο Κρυονέρι

Όταν το σχέδιο εναρμονίζεται με την ποιότητα της κατασκευής, έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα. Για την κατασκευή των πορτών χρησιμοποιήθηκαν βαρέως τύπου υλικά και πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια.

Συρόμενη γκαραζόπορτα και πόρτα εισόδου στο Κρυονέρι.

Σε αυτό το αισθητικό αποτέλεσμα, βεβαίως, βοηθά και η πέτρινη επένδυση της μάντρας και η κατάλληλη απόχρωση που βάφτηκαν οι πόρτες.

Συρόμενη γκαραζόπορτα και πόρτα εισόδου στο Κρυονέρι.

Οι ταμπλάδες στο κάτω μέρος των πορτών διακοσμήθηκαν με λάμα από μασίφ σίδηρο και ανάλογου μεγέθους ροζέτες – κουμπιά. Η διακόσμηση αυτή έγινε και στην εσωτερική όψη των πορτών. Αυτό προσθέτει ιδιαίτερο βάρος στις πόρτες αλλά και ιδιαίτερη ομορφιά.

Συρόμενη γκαραζόπορτα και πόρτα εισόδου στο Κρυονέρι.

 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+