Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Συρόμενη γκαραζόπορτα και μοτέρ στην Παιανία

Κατασκευάσαμε συρόμενη γκαραζόπορτα με γαλβανισμένους ταμπλάδες πάχους 2,0 χιλιοστών και διακοσμητικά Χ σε δύο σειρές στο επάνω μέρος της πόρτας.

Συρόμενη γκαραζόπορτα και μοτέρ στην Παιανία

Το πλαίσιο των πορτών (όπως και όλες οι πόρτες μας) κατασκευάστηκε από ενισχυμένο κοιλοδοκό διαστάσεων 80 Χ 40 και οι ταμπλάδες “νευρώθηκαν” ώστε να αποφύγουμε τη στράβωση της πόρτας που θα επηρέαζε άλλωστε και τη λειτουργία του συρόμενου μοτέρ.

Ο συρόμενος κινητήρας που τοποθετήθηκε είναι Ιταλικής προέλευσης, με ισχύ 350W και ικανός να κινήσει πόρτα βάρους 600-800kg.

Όπως όλες οι εγκατεστημένες δουλειές μας σε μεταλλικές κατασκευές έτσι και αυτή, παρουσιάζει την πόρτα άβαφη ώστε να φαίνεται η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε.

Συρόμενη γκαραζόπορτα και μοτέρ στην Παιανία

Συρόμενη γκαραζόπορτα και μοτέρ στην Παιανία

 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+