Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Ρολό ασφαλείας σε φορτηγό νταλίκα – εκθετήριο

Το ρολό ασφαλείας τοποθετήθηκε σε φορτηγό που χρησιμοποιείται για έκθεση ηλεκτρονικών προϊόντων. Είναι από γαλβανισμένη λαμαρίνα άβαφη, για να μπορέσει ο πελάτης μετά να το ντύσει με διαφημιστική αφίσα.

Ρολό ασφαλείας σε φορτηγό νταλίκα – εκθετήριο.

Ρολό ασφαλείας σε φορτηγό νταλίκα – εκθετήριο.

Αρχικά τοποθετήθηκε πλαίσιο με ενισχυμένα σίδερα και πάνω εκεί στηρίχθηκαν οι οδηγοί του ρολού. Κλείνοντας το ρολό, έρχεται στην ίδια ευθεία με τη λαμαρίνα της νταλίκας. Έτσι, δημιουργήθηκε μία πρακτική και καλαίσθητη πρόσβατη στη νταλίκα του φορτηγού.

Ρολό ασφαλείας σε φορτηγό νταλίκα– εκθετήριο.

Ρολό ασφαλείας σε φορτηγό νταλίκα – εκθετήριο.

 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+