Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Ανοιγόμενη δίφυλλη γκαραζόπορτα με μηχανισμούς στο Δάσος Χαϊδαρίου

Κατασκευάστηκε ανοιγόμενη δίφυλλη γκαραζόπορτα σε απλό, διακριτικό σχέδιο με κάθετα μασίφ σίδερα ώστε να υπάρχει οπτική επαφή με τον εξωτερικό χώρο. Τα πλαίσια των πορτών κατασκευάστηκαν με κοιλοδοκούς 80 Χ 40 και οι στηρίξεις των πορτών έγιναν με κοιλοδοκούς 120Χ120 πακτωμένους στο έδαφος με τσιμέντο.

Ανοιγόμενη δίφυλλη γκαραζόπορτα με μηχανισμούς.

Ανοιγόμενη δίφυλλη γκαραζόπορτα με μηχανισμούς.

Οι ανοιγόμενοι μηχανισμοί (μπράτσα) που τοποθετήθηκαν είναι γερμανικής προέλευσης, κατάλληλοι για συχνά ανοιγοκλεισίματα της πόρτας ημερησίως και αυτόματη αναγνώριση εμποδίου.

Ανοιγόμενη δίφυλλη γκαραζόπορτα με μηχανισμούς.

Ο πίνακας τηλεχειρισμού και το κουτί της μπαταρίας τοποθετήθηκαν επιμελώς ψηλά στον τοίχο για να μην εμποδίζουν και να είναι ασφαλές για τα παιδιά. Η μπαταρία βοηθά στην περίπτωση διακοπής ρεύματος. Όταν κόβεται το ρεύμα, οι μηχανισμοί συνεχίζουν να λειτουργούν.

Τα φωτοκύτταρα τοποθετήθηκαν και στο άνοιγμα της πόρτας και στο κλείσιμο, ώστε να επιτευχθεί η ανώτερη ασφάλεια για τα παιδιά που παίζουν στην αυλή.

Η κάθετη ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά τοποθετήθηκε για να δώσουμε απόλυτη σταθεροποίηση των πορτών και μακροζωία στους ανοιγόμενους μηχανισμούς.

Ανοιγόμενη δίφυλλη γκαραζόπορτα με μηχανισμούς. 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+