Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Σιδηροκατασκευές σε μονοκατοικία στην Άνοιξη

Κατασκευάστηκαν συρόμενη γκαραζόπορτα, δίφυλλη ανοιγόμενη πόρτα εισόδου και πορτάκι για τα ρολόγια της ΔΕΗ. Όλες οι κατασκευές έγιναν από κοιλοδοκούς 80 X 40 και από λαμαρίνες γαλβανισμένες πάχους 2 χιλιοστών με <οριζόντιες τσακίσεις> ανά 35 εκατοστά περίπου.

Μεταλική συρόμενη γκαραζόπορτα.

Μεταλική συρόμενη γκαραζόπορτα.

Μεταλική συρόμενη γκαραζόπορτα.

Μεταλική πόρτα ανθρωποθυρίδας.

Στην δίφυλλη πόρτα εισόδου τοποθετήθηκε φαρδιά λάμα με διακοσμητικά κουμπιά αντί για κάποιο τυποποιημένο πόμολο. Η πόρτα εφοδιάστηκε με γραμματοθυρίδα και ηλεκτρικό κυπρί ώστε να ελέγχεται η είσοδος από το εσωτερικό του σπιτιού.

Μεταλική πόρτα ανθρωποθυρίδας.

 

Μεταλική πόρτα ανθρωποθυρίδας.

Η πόρτα για την κάλυψη των παροχών της ΔΕΗ, κατασκευάστηκε στο ίδιο σχέδιο με την συρόμενη γκαραζόπορτα και προστέθηκε τζάμι για την εύκολη καταγραφή της ΔΕΗ χωρίς να ανοίγει το πορτάκι.

Όλος ο εξωτερικός χώρος έγινε ομοιόμορφος. Το σχέδιο των πορτών δεν επιτρέπει οπτική πρόσβαση στον εσωτερικό περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού.

Στη συρόμενη γκαραζόπορτα τοποθετήθηκε γνήσιος γερμανικός συρόμενος μηχανισμός, κατάλληλος για πόρτες έως 600kg και με αυτόματη αναγνώριση εμποδίου.

Μεταλική πόρτα ανθρωποθυρίδας.

Μεταλική πόρτα ανθρωποθυρίδας.

 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+