Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.

Μπάρα ελέγχου πρόσβασης στο εργοστάσιο της Schneider Electric στα Οινόφυτα

Στην πύλη εισόδου του εργοστασίου υπάρχει συρόμενη γκαραζόπορτα με άνοιγμα 10-12 μέτρα. Η είσοδος των οχημάτων είναι συχνή τις ώρες λειτουργίας του εργοστασίου και το συνεχόμενο άνοιγμα της μεγάλης αυτής συρόμενης πόρτας καθυστερούσε.

Τοποθετήσαμε την μπάρα ελέγχου στο σημείο κλεισίματος της συρόμενης γκαραζόπορτας. Ο φύλακας αφήνει κλειστή τη συρόμενη στα 4-5 μέτρα και τα υπόλοιπα 6 μέτρα τα καλύπτει το κοντάρι της μπάρας. Όταν πλησιάζει το όχημα να μπει στο χώρο του εργοστασίου, σηκώνεται μόνο το κοντάρι της μπάρας χωρίς να ανοιγοκλείνει η συρόμενη πόρτα.

Μπάρα ελέγχου πρόσβασης σε επαγγελματικό χώρο.

Μπάρα ελέγχου πρόσβασης σε επαγγελματικό χώρο.

Μπάρα ελέγχου πρόσβασης σε επαγγελματικό χώρο.

Μπάρα ελέγχου πρόσβασης σε επαγγελματικό χώρο.

 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+